Hunedoara: Sentinţă definitivă pentru ucigaşul emo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Alba Iulia a respins apelul tânărului din Hunedoara care a ucis o elevă de 15 ani, dar şi pe cel al familiei victimei, împotriva sentinţei Tribunalului Hunedoara care l-a condamnat pe adolescent la nouă ani de închisoare.

Citeşte şi:

Hunedoara: Nouă ani de închisoare pentru ucigaşul elevei de 15 ani

Hunedoara: Adolescentul criminal, acuzat de omor cu premeditare

Hunedoara: Criminalul emo cere o pedeapsă mai mică

La mijlocul lunii aprilie, instanţa Tribunalului Hunedoara a hotărât ca Lucian Hoară, în vârstă de 17 ani, care în vara anului trecut şi-a omorât prietena tăindu-i gâtul cu un cuţit, să fie condamnat la nouă ani de închisoare. Atât ucigaşul, cât şi familia victimei au fost nemulţumiţi de sentinţă şi au declarat apel.

Autorul crimei ar putea fi liber în 2013
Zilele trecute, Curtea de Apel Alba Iulia a decis respingerea apelurilor declarate de cele două părţi, menţinându-i condamnarea tânărului, dată de instanţa hunedoreană. Din cei nouă ani de închisoare pe care îi are de executat, adolescentului i-a fost dedusă o perioadă de aproape un an, pe care acesta a petrecut-o în arest. Dacă el va avea o conduită bună şi se va implica în activităţile penitenciarului, ar putea cere să fie eliberat condiţionat din închisoare după aproximativ patru ani.   

Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, urmează ca soluţia dată în acest dosar de magistraţii din Alba să fie motivată şi comunicată părţilor. Un eventual recurs la această sentinţă va fi judecat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.   

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite