Circulaţie îngreunată pe drumul către Cabana Rusu şi Straja: trafic în condiţii de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căderile de zăpadă de azi-noapte au dus la formarea unui strat gros de zăpadă care îngreunează deplasarea automobilelor pe mai multe drumuri judeţene. Potrivit lui Ştefan Arghir, inginer în cadrul Drumuri şi Poduri Deva, situaţia cea mai grea se înregistrează pe mai multe tronsoane din şoselele care leagă Petroşaniul de Cabana Rusu şi localitatea Lupeni de staţiunea Straja.


„Acestea sunt cele mai dificile trasee rutiere în clipa de faţă din judeţul Hunedoara. Fără cauciucuri de iarnă şi lanţuri la roţi, accesul cu automobilul este practic imposibil. Stratul de zăpadă atinge şase centimetri spre Cabana Rusu şi 10 centimetri în apropiere de Straja. Intervenim cu material antiderapant şi cu pluguri încă de azi-noapte”, spune sursa citată.  În ultimele 24 de ore, utilajele de deszăpezire au intervenit cu material antiderapant pe 19 drumuri judeţene.

Se circulă în condiţii de iarnă pe DJ 686 înspre Cabana Rîuşor şi pe DJ 741 ce leagă localităţile Almaşul Mic şi Poiana. Reprezentanţii drumurilor judeţene au mai precizat că, până la această oră, niciun drum judeţean nu a fost închis din cauza căderilor de
zăpadă.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite