FOTO: Circ în centrul Devei, după ce angajații Primăriei au oprit funcționarea unui chioșc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul chioşc care a rămas în picioare în centrul Devei a fost, ieri, subiect de scandal între reprezentanţii municipalităţii şi administratorul magazinului. Amplasamentul a fost demolat în această dimineaţă, înainte de ora 07.00.

UPDATE, ORA 08.30

Chioşcul din centrul municipiului Deva, în jurul căruia ieri s-a iscat un adevărat scandal, a fost ridicat astăzi de o macara la primele ore ale dimineaţii, înainte de 07.00.

Stabilimentul a fost transportat cu ajutorul unei platforme, amplasamentul fiind ridicat  inclusiv cu marfa pe care o avea scoasă la vânzare.

image
image

Primarul Mircia Muntean a dispus ca chioşcul să fie pus la pământ din cauză că nu ar deţine autorizaţie de construcție.

Angajaţii Primăriei Municipiului Deva vor pune la pământ chioşcurile ilegale

Scandal în consiliul local pe demolarea chioşcurilor din centrul oraşului Deva

În plus, autorizaţia de funcţionare i-a fost retrasă la începutul acestei luni.

Tot ce se întâmplă e un abuz. Eu am atacat în instanţă dispoziţia dată de primărie. Până nu se dă o soluţie,  dispoziţia de evacuare nu poate fi pusă în aplicare în mod legal ”, a protestat Rodica Borbeanu, administrator.

image
image
image

Angajații Primăriei Deva și polițiștii locali au reușit ieri, în ciuda opoziției chioșcarilor, să ia cele trei frigidere cu băuturi răcoritoare din fața chioșcului, însă nu au putut opri funcționarea stabilimentului pentru încă o zi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite