Șase operatori din județ pot prelua bătrânele Dacii în cadrul programului “Rabla 2012”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 4.000 de autovehicule din județul Hunedoara au fost casate anul trecut
Peste 4.000 de autovehicule din județul Hunedoara au fost casate anul trecut

Începând din această săptămână, hunedorenii pot depune cereri de casare a mașinii la operatorii autorizați. La nivelul județului Hunedoara au fost stabilite șase societăți care pot prelua mașinile vechi.

Valoarea unui voucher, stabilită pentru acest an, este de 3.800 de lei. Directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Hunedoara, Georgeta Barabaş a precizat că în judeţ au primit aprobare pentru a participa la acest program şase operatori. Aceştia îşi desfăşoară activitatea în Deva, Hunedoara, Haţeg şi Petroşani. Anul trecut, în urma derulării programului „Rabla” au fost casate un număr de 4.500 de autovehicule. Şi în acest an, valoarea voucherului pentru fiecare maşină casată este de 3.800 de lei, un cetăţean având posibilitatea să predea la REMAT un număr de trei maşini. „Acest program a fost şi rămâne unul de succes. Anul trecut la nivelul judeţului Hunedoara pentru preluarea maşinilor casate am avut nouă operatori autorizaţi. În 2012, sunt autorizaţi şase operatori”, a declarat Georgeta Barabaş, director APM Hunedoara.
Pentru ca o persoană fizică să poată beneficia de acest program trebuie să fie proprietarul maşinii vechi date spre casare şi să aibă plătite toate taxele, impozitele şi contribuţiile către bugetul local.


Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite