Pe scurt în Adevărul de Hunedoara: Şomerii au fost invitaţi la bursa locurilor de muncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Numărul şomerilor din judeţul Hunedoara rămâne o enigmă
Numărul şomerilor din judeţul Hunedoara rămâne o enigmă

Peste 400 de locuri de muncă au fost oferite astăzi hunedorenilor la bursa organizată de AJOFM Hunedoara. Fabricile de componente electronice din Deva şi Hunedoara au rămas cei mai importanţi angajatori. Interesul hunedorenilor a fost mai ridicat pentru bursa organizată astăzi, faţă de precedentele ediţii.

În judeţul Hunedoara, peste 20.000 de persoane se regăsesc ca şomeri, în statisticile agenţiei.

Spărgători specializaţi în bancomate, judecaţi şi pentru dare de mită

Vaccin antigripal pentru hunedoreni: Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a primit un număr 42.000 de doze de vaccin antigripal sezonier, campania de imunizare a populaţiei împotriva gripei fiind programată să înceapă luni, 1 noiembrie, prin intermediul cabinetelor medicilor de familie. În funcţie de solicitările medicilor de familie, numărul doyelor de vaccin antigripal ar putea fi suplimentat, au informat reprezentanţii DSP Hunedoara.

Tineri prinşi după ce au furat un porc: Doi tineri din Caraş-Severin, unul în vârstă  de 18 ani şi celălalt de 20 de ani, au fost identificaţi de poliţişti drept autori ai unui furt mai puţin obişnuit. Cei doi au furat un porc de 60 de kilograme, din ferma unei familii din oraşul Haţeg. „Suspecţii au fost puşi sub urmărire penală pentru furt calificat, iar paguba a fost recuperată”, a precizat Adriana Voina, de la Inspectratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite