Hunedoara: SPECIAL Prostituţie cu pistolul la tâmplă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: SPECIAL Prostituţie cu pistolul la tâmplă
Hunedoara: SPECIAL Prostituţie cu pistolul la tâmplă

Un hunedorean aflat în arest este acuzat că a vândut mai multe femei unor traficanţi de fiinţe umane din Spania. 

Citeşte şi:

Hunedoara: Părinţi acuzaţi că şi-au traficat propriul copil

Ucigaşul condamnat pentru tranşarea unei eleve a cerut să fie pus în libertate

Hunedoara: EXCLUSIV Mărturie şocantă: Şi-a ucis soţia pentru că a prins-o cu băutură


Când le-a fost propus să meargă pentru a lucra la un bar într-un orăşel din Spania, mai multe hunedorence au acceptat fără să stea pe gânduri. Mai ales pentru că popunerea a venit din partea unui aşa-zis prieten, chiar rudă cu una dintre femei. Tinerele au ajuns, însă, pe mâna traficanţilor de carne vie. Au fost silite să se prostitueze într-un club de noapte, au fost sechestrate şi ameninţate cu moartea, în contul unei datorii inventate de proxenetul lor. Victimele traficului de persoane au scăpat însă din mâinile agresorilor, iar astăzi, în faţa magistraţilor Tribunalului Hunedoara, ele au depus mărturie împotriva celui care le-a traficat.

Vândute şi puse să se prostitueze

Arpad Muntean, în vârstă de 37 de ani, din Orăştie, arestat în prezent, a fost acuzat că a racolat şi a traficat mai multe femei din Orăştie, Geoagiu şi Sebeş, pe care le-a „vândut” patronului unui club de noapte din Spania. „Pe mine, care sunt şi rudă cu el, m-a sunat să mă întrebe dacă vreau să lucrez la un bar din Spania. După ce am acceptat şi m-a ajutat să îmi fac paşaportul, am plecat împreună cu el şi cu alte cinci fete, şi ele racolate, spre Occident.

Nu ştiam ce ne aşteaptă. În Spania, am fost cazate la motelul de lângă un club de noapte. El s-a întâlnit cu patronul localului, de la care a primit suma de 2.350 de euro. Apoi a dispărut. Spaniolul a venit la noi apoi şi ne-a pus să semnăm nişte hârtii prin care ne angajam să îi dăm peste 8.000 de euro, pe care i-i datorăm. Să ne prostituăm pentru el, ca să recuperăm aceşti bani. Eu nu am vrut să semnez, aşa că mi-a pus pistolul la tâmplă. Fie că semnam, fie că refuzam, era acelaşi lucru. Am fost sechestrate şi silite să ne prostituăm”, a mărturisit astăzi, una dintre victime.

Au reuşit să scape
Povestea celorlalte tinere spusă astăzi magistraţilor este asemănătoare.
Totuşi, la aproximativ o săptămână de la sechestrarea lor, fetele au reuşit să fugă din motelul unde erau cazate şi puse să se prostitueze, după ce una dintre ele a furat cheia cu care erau încuiate în camere. S-au plâns autorităţilor spaniole, iar traficantul a fost reţinut şi arestat. El riscă ani grei de închisoare.
 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite