Cornuri muşcate de şoareci, ajutorul Guvernului pentru elevii unei şcoli din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul "cornul şi laptele" a avut un meniu special azi la Şcoala Generală numărul cinci din Deva, cornuri muşcate de şoareci şi acoperite cu fecale ale rozătoarelor. Directorul şcolii spune că nu e prima dată când firma care livrează cornurile oferă o marfă care nu se poate da copiilor. Direcţia Sanitar-Veterinară Hunedoara  a fost alarmată.

Scandal astăzi la împărţirea cornurilor la Şcoala Generală numărul cinci din Deva. Circa 30 dintre produsele de patiserie prezentau urme de fecale de şoarece, în timp ce altele erau efectiv muşcate de rozătoare.

Nu este prima oară când primim cornuri de proastă calitate. De exemplu, am avut un lot în care pe ambalaj scria data fabricaţie era trecută ziua curentă, iar cornurile erau tari ca piatra. De data asta însă este revoltător. Fecale de şoareci pe cornuri şi muşcături de rozătoare ne obligă să aruncăm din cornuri, în timp ce anumiţi copii chiar au nevoie de sprijinul ăsta”, a declarat pentru ADS ,Iuliu Deldegan, directorul şcolii.

image

Direcţia Sanitar-Veterinară a fost alarmată iar inspectorii ei au luat probe. „Se vede clar muşcătura de şoarece, dinţii animalului se reliefează evident pe corn. În prezent, se fac analizele cornurilor suspecte de a fi acoperite cu fecale”, spune Gabriela Enişel, biolog în cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare Hunedoara.

image

Muşcătura de şoarece, detaliu

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite