Roşul, albul şi negrul au predominat în topul rochiilor alese pentru noaptea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doamnele au ales rochiile scurte pentru noaptea dintre ani.
Doamnele au ales rochiile scurte pentru noaptea dintre ani.

Ţinuta vestimentară pentru noaptea dintre ani s-a remarcat, în cazul doamnelor, prin rochiţe scurte, albe, negre şi roşii sau au optat pentru o combinaţie între aceste culori. Eleganţă şi-a spus cuvântul şi în ceea ce-i priveşte pe domni, care au evitat îmbrăcămintea sport şi au căutat, în general, cămăşi de culoare mov.

Spre deosebire de alţi ani, când rochiile lungi ţineau capul de afiş pe lista celor mai vândute articole de îmbrăcăminte pentru noaptea de Revelion, anul acesta au fost înlocuite de rochiţele scurte. Tinerele hunedorence au fost cele care au mers pe această linie vestimentară, în timp ce doamnele de vârsta a doua şi a treia au preferat sacourile şi fustele. Nici pantalonii nu au fost evitaţi. „În general, clienţii au optat pentru o ţinută vestimentară elegantă, dar care să poată fi purtată şi cu alte ocazii, nu doar în noaptea de Revelion”, a declarat Ligia Enache, vânzătoare la un magazin din Deva.

No title


În ceea ce priveşte încălţămintea, pantoful elegant şi tocul cui s-au menţinut în clsamentul celor mai căutate articole. La capitolul accesorii, poşeta plic a înregistrat cele mai multe vânzări.

image


Rochiile scurte şi sexy au fost pe măsura costumelor alese de domni, care au evitat îmbrăcămintea sport sau au mers cel mult pe ideea unei perechi de blugi slim asortaţi cu o cămaşă în dungi şi o cravată. La capitolul culoare, şi de data aceasta au predominat nuanţele roşii, dar şi mov, în funcţie de preferinţe. 

Doamnele au ales rochii scurte pentru noaptea dintre ani.


Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, garderoba a fost reînnoită atât de persoanele tinere, dar şi de cele de vârsta a doua. Dacă o rochie a putut fi achiziţionată cu preţuri cuprinse între 59 şi 600 de lei, o bluză a costat între 20 şi 165 de lei. Domnii au scos din buzunare sume de 30 de lei pentru o cravată, 200 de lei pentru un sacou şi circa 150 pentru pantaloni.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite