Rezultatul unei urmăriri ca-n filme: poliţiştii au scăpat infractorul printre degete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drum în pantă, acoperit cu  zăpadă şi gheaţă. Şoferul unei Dacia Logan fuge de rupe pământul, pe urmele sale aflându-se un echipaj de poliţie. La o privire fugitivă pe geam, tânărul de 27 de ani vede imediat soluţia: pădurea din apropiere, loc în care poliţiştii îşi iau gândul de la captură.

Întreg filmul s-a desfăşurat în weekend şi a avut ca punct de plecare platforma industrială Livezeni-Petroşani. În zonă se afla o maşină Dacia Logan, în interiorul căreia se aflau mai multe persoane care nu aveau ce căuta acolo.

Poliţiştii au recunoscut pe locul şoferului un tânăr de 27 de ani, un vechi „client” de-al lor. Aceştia au trecut la urmărirea maşinii, care l-a vederea poliţiştilor a demarat imediat.

Poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului, care a urcat în cartierul Saşa, urmărirea efectuându-se pe un drum în pantă, acoperit cu  zăpadă şi gheaţă. Conducătorul auto a oprit autoturismul într-o zonă în care drumul era inaccesibil, ocupanţii vehiculului  reuşind să fugă în pădurea din apropiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Rămaşi faţă-n faţă doar cu autovehicului, poliţiştii l-au luat la verificat. Au aflat că numărul de înmatriculare aplicat era atribuit, de fapt, unui alt autoturism. Prin urmare, maşina Dacia Logan a fost ridicată.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere fără permis”, a adăugat Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite