Conducătorii auto vor plăti din nou taxă pe locurile de parcare din reşedinţa de judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Perioada de gratuitate la serviciile oferite de parcările publice din Deva s-a terminat. De săptămâna viitoare, şoferii vor trebui să plătească din nou taxa de parcaj. Rămase fără „stăpân” de peste două luni de zile, parcările publice au din nou un administrator.

Consiliul local Deva a votat la ultima şedinţă transmiterea în administrare a parcărilor către Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală,  aflat în subordinea directă a Primăriei Deva. 


Consilierii nu au agreat ideea concesionării parcărilor în favoarea firmei Landparking Cars. Potrivit viceprimarului devean Florin Oancea, taxa de parcare la Deva va rămâne un leu pentru fiecare oră de garare, noul administrator urmând să ofere şi un sistem avantajos de abonament la serviciul de parcare publică.


În clipa de faţă, în Deva există 865 de locuri de parcare cu plată, la un parc apreciat la 12.000 de maşini.  Pentru un program de încasare de opt ore zilnic, în bugetul local al Devei ar putea intra din exploatarea parcărilor un venit de peste 34.000 de lei pe săptămână.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite