Regului noi pentru proprietarii de terase din municipiul Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilii municipiului Deva au pregătit o serie de regului care reglementează modul în care vor fi înfrumusețate terasele din oraș. Astfel, terasele din centrul orașului vor fi împrejmuite cu jardiniere din lemn iar florile expuse vor fi obligatoriu naturale.

Nnoile regului îi obligă patronii teraselor să renunțe la umbrelele colorate strident și cele care au reclame. În același context, difuzarea muzicii de orice fel este strict interzisă. Sunt vizate terasele de pe Bulevardul 22 Decembrie, Bulevardul Decebal, Bulevardul Iuliu Maniu şi strada Avram Iancu.

“Intenția noastră este de a elimina din peisajul orașului culori stridente și zgomote care ar putea deranja trecătorii.. În plus intenționăm să nu mai emitem autorizații de funcționare, patronilor de terase care au restanțe la plata taxelor pe anul 2010”, a spus vicepriumarul ora;ului Cosmin Costa.

Devenii sunt mulțumiți de noile reglementări. “Centrul orașului nu este un loc în care fiecare poate să se expună cum dorește. Mă bucur și că s-a interzis difuzarea de muzică la terase. Nu vreau să circul prin oraș și să ascult ritmuri de hip-hop”, spune Marian Moga, din Deva.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite