Razii în pieţele din Hunedoara: zeci de poliţişti şi jandarmi au descins printre bişniţari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au făcut verificări în pieţe. D.G.
Poliţiştii au făcut verificări în pieţe. D.G.

Acţiunile poliţiştilor, desfăşurate în pieţele Obor şi Dunărea din Hunedoara, au vizat şi depistarea contrabandiştilor de ţigări. Deşi, în cursul după-amiezii de ieri agenţii au legitimat peste 100 de persoane şi au condus zece hunedoreni la secţie, doar 65 de pachete de ţigări de contrabandă au fost confiscate.

Peste 80 de poliţişti şi jandarmi participă la acţiunea denumită, generic, “Hunedoara în siguranţă”, desfăşurată în aceste zile în municipiul Hunedoara. Raziile poliţiştilor au avut loc în cele două pieţe din oraş.

“Au fost legitimate peste 200 de persoane, dintre care 10 au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara, amprentate şi fotografiate.
Au fost aplicate peste 90 de amenzi pentru diferite încălcări ale normelor de convieţuire socială, valoarea totală a amenzilor depăşind 23.000 lei”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cinci traficanţi de comori dacice sunt cercetaţi pentru valorificarea ilegală a unor tezaure în valoare de peste patru milioane de euro

Judeţul în care se face trafic cu orice, de la brăţări din aur la locomotive cu abur

În Piaţa Dunărea din Hunedoara, “patria” bişniţarilor din localitate, poliţiştii au reuşit să confişte 65 de pachete de ţigări de diferite mărci, netimbrate, găsite în portbagajul maşinii unui hunedorean.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite