Razie în cluburile din municipiile Deva şi Hunedoara: zeci de tineri au ajuns la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au fost controlaţi (Foto IPJ)
Tinerii au fost controlaţi (Foto IPJ)

Peste 300 de hunedoreni au fost legitimaţi, azi-noapte, de poliţişti şi jandarmi în urma unei razii efectuată în cluburi şi restaurante. Pentru că nu aveau actele de identitate asupra lor, peste 50 de tineri au fost verificaţi, unii dintre ei fiind suspecţi de infracţiuni judiciare.

În municipiul Deva, razia a durat trei ore, iar o parte din cei peste 50 de tineri au fost amprentaţi şi introduşi în bazele de date ale Poliţiei, fiind suspectaţi de comiterea unor infracţiuni de natură judiciară. Tot azi-noapte a fost depistat un bărbat de 32 ani, fără ocupaţie, recidivist, faţă de care Poliţia Municipiului Târgu Mureş a emis mandat de aducere pentru a fi ascultat ca învinuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

 

Din bar...pe centură
Oamenii legii au luat la puricat şi centura reşedinţei de judeţ. Au prins trei femei care acostau şoferi în vederea întreţinerii de relaţii sexuale contra cost. Cele trei tinere au fost sancţionate contravenţional cu amenzi cuprinse între 500 şi 1.500 lei.

Acţiune amplă

,,Acţiunea din Deva nu a fost una singulară. În toate oraşele şi municipiile din judeţ au fost efectuate, în week-end, controale în localurile de alimentaţie publică, verificări la care au participat peste 500 de poliţişti şi jandarmi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subinspector Bogdan Niţu.     



În urma verificărilor de la nivelul întregului judeţ, au fost aplicate 295 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 89.000 lei.

Tinerii au fost controlaţi (Foto IPJ)
No title
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite