Razie la iPhone-uri, parfumuri şi cafea: poliţiştii au amprentat comercianţii suspecţi din târgul organizat săptămânal la Bălata

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O razie a poliţiştilor în târgul săptămânal de la Bălata, în apropierea municipiului Deva, s-a lăsat cu iPhone-uri şi parfumuri confiscate, dar şi cu mai multe persoane suspecte amprentate. S-a încercat depistarea bunurile provenite din furt sau contrabandă.

 „Au fost ridicate şapte truse de scule electrice, trei telefoane mobile şi două iPhone-uri ale căror caracteristici urmează a fi verificate, existând suspiciuni că ar fi fost furate. S-au confiscat, de asemenea, mai multe pachete de cafea, în valoare totală de 1.200 lei, care erau expuse la vânzare fără acte de provenienţă şi 10 parfumuri susceptibil a fi contrafăcute”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

În total, poliţiştii au legitimat 38 de persoane, iar alte patru au fost conduse la sediul unităţii pentru a fi fotografiate şi amprentate, fiind suspectate de comiterea unor infracţiuni de furt sau tăinuire.

În aceea ce priveşte amenzile date, valoarea acestora se ridică la 2.700 de lei.

Amatorii de chilipiruri sunt sfătuiţi de poliţişti să ceară documente de provenienţă a bunurilor cumpărate, pentru a nu achiziţiona produse furate.

În plus, au fost depistaţi doi minori care nu şi-au putut justifica prezenţa în zonă. În urma verificărilor s-a stabilit că aceştia erau din judeţul Galaţi, fiind încredinţaţi familiilor.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite