RECORD: încasările Fiscului au crescut cu 425 la sută, în prímele două luni din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creşterea este raportată la perioada ianuarie-februarie 2010. Cei mai mulţi bani s-au strâns de la persoanele juridice, de la care s-au colectat aproape 70.000.000 de lei.

Inspectorii fiscali au verificat în prímele două luni din acest an peste 200 de hunedoreni, persoane juridice. Acestora li s-au adăugat alţi peste 100 de hunedoreni, persoane fizice.

Controalele au avut în vedere respectarea de către contribuabili a reglementărilor legale privind stabilirea, evidenţierea declararea şi plata impozitelor, taxelor şi a contribuţiilor datorate bugetului general consolidat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Hunedoara, Mihaela Mănăilă.

În urma verificărilor, de la persoanele juridice s-au adunat aproape  70.000.000  de lei, iar de la cele fizice circa 350.000 de lei.

Analizând comparativ valoarea sumelor atrase suplimentar la bugetul general consolidat în perioada ianuarie – februarie 2011 cu realizările lunilor ianuarie - februarie 2010, se constată că înregistrăm o crestere a valorii acestui indicator cu 425 la sută”, a adăugat Mănăilă.

Majoritatea sumelor strânse de la persoanele fizice au însemnat diferenţe de impozite şi taxe, respectiv amenzi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite