Puşculiţa sindicaliştilor din învăţământul hunedorean, prea săracă pentru a trimite sute de protestatari la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar 50 de profesori din judeţul Hunedoara au pornit, azi-noapte, spre Bucureşti
Doar 50 de profesori din judeţul Hunedoara au pornit, azi-noapte, spre Bucureşti

Doar 50 de profesori din judeţul Hunedoara s-au îmbarcat azi-noapte într-un autocar închiriat pentru a se deplasa la marele miting din Capitală. Cât despre protestatarii din siderurgie, aceştia au pornit în număr de 10 cu două maşini personale

Mai puţin de 10 profesori s-au îmbarcat din Deva urmând ca restul să fie preluaţi din Hunedoara, Simeria şi Haţeg. “Suntem puţini din cauză că nu sunt bani pentru a închiria mai multe autocare. Mergem la miting cu gândul că guvernanţii vor înţelege că trebuie făcut ceva pentru a rezolva gravele probleme sociale din sistemul de învăţământ”, a declarat Andrei Nagy, lider de sindicat.
Acesta a mai spus că au existat presiuni făcute asupra profesorilor pentru a nu participa la miting. “Am fost înştiinţaţi printr-o notă telefonică să nu lipsim de la cursuri, astăzi, pentru că vom fi sancţionaţi disciplinar”, a spus Nagy.
Nici siderurgiştii nu se vor deplasa în număr mare la Bucureşti. Potrivit liderului de sindicat, Petru Vaidoş un număr de 10 siderurgişţi vor face deplasarea la Bucureşti. “Vom pleca cu două maşini personale. Nu avem fonduri pentru a susţine o deplasare de mare amploare”, a spus Vaidoş.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite