Purtătorul de cuvânt al Poliţiei hunedorene a fost hirotonit preot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Nițu, preot și polițist
Bogdan Nițu, preot și polițist

Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al polițiștilor hunedoreni a fost hirotonisit preot de către Preasfinţia Sa Gurie, Episcopul Devei şi al Hunedoarei.

Inspectorul de Poliţie Bogdan Niţu va fi preot onorific. Adică, nu va avea o parohie şi nu va fi remunerat pentru activitatea duhovnicească şi religioasă pe care o va desfăşura. În fiecare duminică, el va oficia însă slujbe religioase la Catedrala Episcopală din Deva, împreună cu ceilalţi preoţi ai sfântului lăcaş, şi va fi, în acelaşi timp, preotul poliţiştilor hunedoreni.
În paralel cu slujbele de duminica, Bogdan Niţu îşi va continua şi activitatea din Poliţie. El speră ca, într-o bună zi, să poată sluji chiar într-o capelă a Poliţiei. Preotul-poliţist este de părere că Biserica şi Poliţia fac casă bună împreună. Scopul le este comun, spune el. Prima instituţie acţionează cu arme spirituale, în timp ce a doua foloseşte metode judiciare faţă de aceia care nu vor să respecte legea. Pe de altă parte, nici Biserica şi nici Poliţia nu doresc „moartea păcătosului”, completează Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite