Hunedoara: (VIDEO) Protest la Hunedoara: “Nu poluaţi castelul, nu distrugeţi mocăniţa, ecologizaţi zona”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumiţi de nepăsarea autorităţilor faţă de problemele cu care se confruntă municipiul Hunedoara, un grup de tineri a amplasat pe o ruină din apropierea Castelului Corvinilor, un banner de 14 metri.

Citeşte şi:

Hunedoara: VIDEO Cranii şi tone de gunoaie, scoase de sub castel (GALERIE FOTO)

Hunedoara: VIDEO SPECIAL Ultimele zile ale mocăniţei de la Hunedoara (Galerie FOTO)


Hunedoara: VIDEO Shakespeare "învie" la Castelul Corvinilor


“Nu poluaţi castelul, nu distrugeţi mocăniţa, ecologizaţi zona” sunt cuvintele inscripţionate pe bannerul agăţat de zidul unei clădiri dezafectate din apropierea monumentului istoric, cu o zi înainte de începerea festivalului medieval “SOS Castelul”.
Hunedorenii care au avut această iniţiativă vor să atragă atenţia autorităţilor locale asupra faptului că obiective reprezentative pentru municipiu sunt lăsate de izbelişte.

Au uitat promisiunile
“Acoperişul castelului este acoperit cu un strat gros de praf. Fortăreaţa este înconjurată de ruine şi este poluată constant. În apropiere, în loc să fie transformat într-un obiectiv turistic, căci şi aşa Hunedoara stă prost la acest capitol, calea ferată a vechii mocăniţe este demontată şi vândută la fier vechi. Ecologizarea mult promisă a zonei industriale a municipiului nu a mai avut loc. Dacă fiecare consilier local ar veni măcar cu un proiect pe an, altfel ar fi stat lucrurile la Hunedoara. Dar nimeni nu se implică în nimic”, a susţinut unul dintre tinerii protestatari.

Video: Bannerul a fost amplasat pe o clădire dezafectată din zona Castelului Corvinilor.


“Adevărul de seară” va lansa o campanie menită să readucă la cunoştiinţă autorităţilor locale problemele hunedorenilor, date uitării în ciuda promisiunilor electorale. Vă rugăm să ne sprijiniţi în acest demers cu sugestiile dumneavoastră.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite