Profitând de faptul că nevasta dormea, un petroșănean și-a luat tălpășița. Acum e căutat de polițiști

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii îl caută pe bărbatul dispărut
Polițiștii îl caută pe bărbatul dispărut

O femeie în vârstă de 55 de ani din Petroșani a reclamat la Poliție dispariția soțului în vârstă de 56 de ani. Potrivit femeii, bărbatul ar fi părăsit patul conjugal în miez de noapte, profitând de faptul că aceasta dormea.

Potrivit comunicatului poliției, Varga Ferencz în vârstă de 56 de ani din Petroșani a fost dat dispărut de către soție care a declarat că, în noaptea de 23 spre 24 februarie, în jurul orei 23:30 soțul ei a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. "În urma sesizării, poliţiştii petroşăneni care au început activitățile de căutare în zona cartierului Colonie, pe terenul viran din apropierea locuinței bărbatului, au efectuat verificări  în rândul cunoştinţelor şi a rudelor celui dispărut, în zona localurilor publice şi alimentare, în gara C.F.R. Petroșani, în zona autogării Normandia, la Spitalul de Urgenţă din localitate,  însă bărbatul nu a putut fi identificat.Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în noaptea de 22/23.02.2012, în jurul orei 23.30,  Varga Ferencz, profitând de faptul că soția sa dormea, a plecat de la domiciliu în mod voluntar și nu a mai revenit. Totodată, s-a mai stabilit că bărbatul este diagnosticat cu afecţiuni psihice şi a mai plecat voluntar de la domiciliu, însă familia nu a sesizat poliţia întrucât acesta a revenit la domiciliu într-un interval de timp relativ scurtȚ, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt în cadrul IPj Hunedoara.

La data plecării de la domiciliu, Varga Ferencz era îmbrăcat cu o geacă din material textil de culoare cafenie, având un guler de blană în jurul gâtului, purta o pereche de pantaloni blue-jeans, în picioare o pereche de ghete de culoare neagră, iar pe cap o pălărie cu buline de culoare roșii, albe și negre. Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,60-1,65 m, constituţie astenică, greutate de circa 65 kg, păr scurt negru, ochi căprui, faţă rotundă. Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării celui dispărut, care a fost dat în urmărire naţională. Persoanele care pot furniza informaţii utile depistării bărbatului, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite