Hunedoara: Profesorul acuzat de hărţuire sexuală nu s-a prezentat în faţa comisiei de disciplină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Profesorul acuzat de hărţuire sexuală nu s-a prezentat în faţa comisiei de disciplină
Hunedoara: Profesorul acuzat de hărţuire sexuală nu s-a prezentat în faţa comisiei de disciplină

Stelian Circo a absentat de la întâlnirea cu reprezentanţii comisiei de anchetă pe motiv de boală.

Citeşte şi:

Hunedoara: Un profesor filmat în timp ce a hărţuit sexual o elevă continuă să predea

Stelian Circo, cadru didactic la Colegiul Naţional ,,Avram Iancu” din Brad, acuzat de Iulia R., elevă în clasa a XII-a, de hărţuire sexuală nu s-a prezentat în faţa comisiei de anchetă disciplinară. ,,Săptămâna trecută, cadrul didactic trebuia să aibă o întrevedere cu reprezentanţii comisiei de anchetă. Acesta nu s-a prezentat, invocând motive medicale”, a declarat inspectorul general şcolar, Sorin Radu, din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara. În zilele următoare, comisia de anchetă va solicita cadrului didactic o  nouă întâlnire. În funcţie de rezultatele investigaţiilor, se vor aplica sancţiunile cuvenite.

A fost înregistrat video
Profesorul de matematică, Stelian Circo, este acuzat de hărţuire sexuală după ce a fost filmat în timp ce a luat mâna Iuliei R., o elevă minoră, şi s-a mângâiat cu ea pe picior şi pe organele genitale. Înregistrarea a fost făcută în luna august, când eleva de clasa a XII-a s-a prezentat la examenul de corigenţă.

A refuzat consilierea psihologică
Potrivit Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara, eleva hărţuită sexual a refuzat consilierea psihologică. ,,Noi ne-am autosesizat referitor la acest caz şi am oferit atât elevei cât şi familiei acesteia consiliere psihologică, însă nicio parte nu a apelat la serviciile noastre", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPOC Hunedoara, Svetlana Mihuleţ. 

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite