Hunedoara: Profesorul acuzat că a hărţuit sexual o elevă minoră va fi cercetat penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dascălul filmat în timp ce mângâia o elevă la examenul de corigenţe la care aceasta s-a prezentat riscă pedeapsa cu închisoarea.

Citeşte şi:
Hunedoara: Un profesor filmat în timp ce a hărţuit sexual o elevă continuă să predea


Chiar dacă părinţii elevei de la Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad nu au depus încă plângere penală împotriva profesorului Stelian Circo, acuzat de hărţuirea sexuală a minorei, dascălul va fi cercetat penal, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.
În urma articolelor apărute în presă despre acest subiect, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brad s-a autosesizat, iar astăzi, procurorii au întocmit dosar penal profesorului de matematică, în vârstă de 60 de ani, pentru hărţuire sexuală, a precIzat, pentru Adevărul de seară, prim-procurorul Cornelia Şoica.

Riscă închisoarea

„Poliţiştii vor continua cercetările în acest caz. Dacă bărbatul va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoarea între trei luni şi doi ani”, a afirmat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. 
În următoarele zile, Stelian Circo va apărea şi în faţa unei comisii de abateri disciplinare a liceului la care predă de aproape 40 de ani, urmând ca membrii comisiei să ia o decizie privind sancţionarea lui. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite