Profesorii de la Grupul Şcolar Horea au întrerupt cursurile, în această dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 40 de cadre didactice de la Grupul Şcolar „Horea” din Deva au refuzat astăzi, de la orele 10.00, să mai intre la cursuri pentru a preda, nemulţumite de decizia de comasare a instituţiei cu Grupul Şcolar „Grigore Moisil”.

Majoritatea profesorilor au rămas în cancelarie,iar unii dintre dascăli au intrat în clase pentru a le transmite elevilor decizia de suspendare a cursurilor. „Suntem supăraţi că vom fi evacuaţi dintr-un liceu care a adus profit şi că unii dintre dascăli şi-ar putea pierde locul de muncă”, a declarat liderul sindical Florin Vălean. „O să ne simţim ca nişte străini, în noul liceu, dacă ne vor muta din şcoală”, este de părere Cosmin, unul dintre elevii de clasa a noua.

image

Ioan Jurchelea, inspectorul şcolar adjunct al IŞJ Hunedoar condamnă protestul profesorilor de la „Horea”. „Este o acţiune greşită”, spune el. Inspectorul general Alexandru Lăutaru, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, iar profesorii care nu au intrat astăzi la cursuri nu vor fi plătiţi pe orele pierdute.   

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite