Proces penal între controversatul om de afaceri Ovidiu Luca şi Direcţia de Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Ovidiu Luca, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Hunedoara, cercetat în trecut în dosarul mafiei fierului vechi, a fost chemat în instanţă de către Direcţia Finanţelor Publice Hunedoara. În procesul care a început astăzi la Tribunalul Hunedoara, DGFP reclamă netrimiterea acestuia în instanţă de procurori, pentru evaziune.

În plângerea Direcţiei de Finanţe Publice Hunedoara, depusă la Tribunalul Hunedoara, mai sunt citaţi şi alţi foşti asociaţi ai hunedoreanului Ovidiu Luca, în cadrul unei societăţi care activează în domeniul deşeurilor feroase.

Află AICI povestea mafiei fierului vechi din Hunedoara

Reprezentanţii instituţiei au reclamat că omul de afaceri s-a sustras de la plata unor datorii importante faţă de stat, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara nu l-au trimis în judecată pentru ilegalităţile de care a fost acuzat.

Ovidiu Luca, zis şi Bozgorul, are un trecut controversat. A fost învinuit în dosarul Hidra, al mafiei fierului vechi din Hunedoara, pentru implicarea în furturile organizate din incinta combinatului siderurgic de la Hunedoara, dar Parchetul a decis scoaterea sa de sub urmărire penală.
Recent, Ovidiu Luca şi-a anunţat intenţia de implicare în fotbalul hunedorean, ca acţionar la echipa FC Hunedoara, idee la care a renunţat ulterior. Conduce un BMW X6 şi este proprietar al mai multor vile în Hunedoara şi pe malul Lacului Cinciş. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite