Principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară: un copil de 17 ani s-a înecat în Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost scos în apropiere de localitatea Săuleşti, în această dimineaţă, chiar de fratele său. Minorul a plecat, aseară, împreună cu mai mulţi prieteni, la scăldat. Văzând că nu s-a mai întors acasă, astăzi, familia a sunat la 112.

Cadavrul urmează să fie supus unei necropsi, însă nu există suspiciune de omor.

Macro înşelătorie
Poliţiştii au finalizat cercetările într-un dosar penal în care sunt cercetaţi nouă învinuiţi pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, tentativă la înşelăciune şi complicitate la înşelăciune. În baza unor adeverinţe de venit contrafăcute, aceştia au obţinut, în perioada 2007-2008, credite pe baza cărora au cumpărat bunuri electrice şi electrocasnice în valoare de  peste 60.000 lei.

Vătămare corporală din culpă
Roxana C., 18 ani, din Brănişca, este cercetată pentru vătămare corporală din culpă după ce ieri, în timp ce conducea un autoturism  pe DJ 706A, din direcţia  DN7  spre comuna Brănişca, nu a respectat semnificaţia indicatorului cedează trecerea. A intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Maria B., 29 ani.  În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea uşoară a trei persoane, printre care şi un minor de opt luni.

Nu s-a asigurat
Un bărbat de 49 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a ales cu dosar penal după ce aseară, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Traian din localitate, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, tamponându-se cu autoturismul condus de Ştefania M., 31 de ani. În urma impactului, şoferiţa a fost accidentată ușor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite