Principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară: poliţistul fals va fi cercetat în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deveanul de 21 ani care s-a deghizat în poliţist şi a lăsat fără bani, telefon şi acte un bărbat de 39 de ani va fi cercetat în stare de libertate. Judecatorii au luat această decizie în această după-amiază.

Au hotărât, de asemenea, că tânărul suspect de tâlharie şi lipsire de libertate are interdicţia de a părăsi localitatea.

Prinşi în timp ce furau fier
Trei tineri cu vârste cuprinse între 19-23 de ani, din comuna Şoimuş, au fost prinşi în flagrant, ieri, în timp ce transportau pe DJ 761, pe raza satului Bălata, trei ţevi din fier. Le-au furat din incinta Staţiei de Pompe din ultima localitate menţionată. Prejudiciul în valoare de 500 lei a fost recuperat şi restituit părţii vătămate. 

Minoră accidentată
O fetiţă de 13 ani a fost victima unui accident rutier petrecut ieri în municipiul Petroşani. Copila se deplasa pe o bicicletă, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a fost lovită de un şofer de 24 de ani. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta avea permisul de conducere suspendat din data de 5 mai. 

Un alt eveniment rutier s-a petrecut pe raza comunei Rapoltu Mare. Un bătrân de 76 de ani a fost acroşat de o autoutilitară. Aflându-se pe D.J.107A, şoferul acesteia nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi l-a lovit pe hunedoreanul care  se afla pe partea carosabilă, în spatele maşinii. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite