Principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară: doi tineri au furat un cal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri de 24 şi 19 ani au furat zilele trecute un cal pe care l-au găsit pe marginea râului Strei, localitatea Ohaba de sub Piatră. Acesta aparţinea unui bărbat de 35 de ani, care a anunţat Poliţia în momentul în care a observat că a rămas fără animal.

În urma verificărilor, s-a stabilit că unul dintre hoţi locuia fără forme legale în comuna Turda. Cei doi  au fost depistaţi în scurt timp pe raza oraşului Călan, în timp ce se îndreptau cu calul furat către Simeria. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, iar animalul a fost restituit proprietarului.

Peste 10.000 de ţigarete confiscate
Un bărbat de 53 de ani este cercetat pentru evaziune fiscală după ce a fost prins cu 1.100 ţigarete fără marcaj fiscal. Omul a fost surprins în piaţa agroalimentară din municipiul Deva. „În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală. În cadrul aceleiaşi acţiuni de control, s-au mai aplicat patru sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 18.500 lei şi s-a confiscat cantitatea de 9.300 ţigarete”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, inspector Bogdan Niţu.

Dosar pentru evaziune fiscală
Administratorul unei societăţi comerciale din Petroşani s-a ales cu dosar penal după ce „a uitat” să înregistreze în evidenţele contabile un număr de 29 de facturi fiscale, în valoare de aproape 300.000 de lei. Infracţiunea a avut loc în perioada mai-iunie 2009, iar în prezent hunedoreanul de 56 de ani este cercetat pentru evaziune fiscală.
   

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite