Principalele ştiri pe scurt din Adevărul de Seară: contrabandiste ce acţionau prin poştă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei de 45, respectiv 52 de ani, din Orăştie, sunt cercetate pentru evaziune fiscală după ce au fost prinse cu 860 pachete de ţigări diferite mărci fără timbru fiscal. Hunedorencele au fost oprite în trafic imediat după ce ridicaseră ţigările de la poştă.

Au fost surprinse pe strada Pricazului din localitate, la scurt timp după ce luaseră de la oficiul poştal două colete venite din Republica Moldova. Ţigaretele în valoare de 5.160 lei au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării. „Pe numele celor două femei a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, acestea fiind cercetate în stare de libertate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean Hunedoara, inspector Bogdan Niţu.

Cei mai buni fizicieni
Inspectoratul Şcolar a făcut publice rezultatele olimpiadei de fizică, etapa judeţeană. Concursul a avut loc ieri, iar punctajul maxim -10- a fost realizat de Cristina Bianca Grecu, elevă la Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara”. Eventualele contestaţii se pot depune mâine, orele  10.00-15.00, la secretariatul Colegiului Tehnic „Transilvania" din Deva sau prin fax  - 0254 230739. Acestea trebuie să fie avizate de directorul şcolii la care este înscris elevul. 

VEZI AICI REZULTATELE TUTUROR PARTICIPANŢILOR LA OLIMPIADĂ!

La volan, fără permis şi băut
Un hunedorean de 53 de ani, din Petrila, s-a ales cu dosar penal după ce aseară a fost depistat în trafic sub influenţa alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest s-a dovedit că Gică M. avea o alcoolemie de 0,62 mg/l. Bărbatul se afla la volanul unei Dacii 1310 pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, cu toate că nu avea permis de conducere.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite