Principalele ştiri din Adevărul de Seară: un hunedorean a tăiat ilegal mai mulţi arbori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 66 de ani, din comuna Baia de Criş a fost depistat, ieri, de poliţişti după ce a pus la pământ, fără drept, 13 arbori de esenţă gorun, în valoarea de aproximativ 8.000 lei. Copacii făceau parte din fondul forestier naţional, proprietate privată a persoanelor fizice.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Ţigări din Ucraina, transportate ilegal în Petroşani
Poliţiştii din Petroşani au depistat, ieri, în trafic un bărbat de 47 de ani, din Lupeni, care transporta ţigări fără timbru şi cu timbru emis de Ucraina şi Serbia, fără a avea însă documente de provenienţă a acestora. Bărbatul, aflat la volanul unui Ford Escort, avea 168 de pachete de ţigări, ulterior confiscate. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Cercetat pentru evaziune fiscală
Un bărbat de 56 de ani, administrator al unei societăţi comerciale din Petroşani, este cercetat pentru evaziune fiscală. În cursul anului 2008, acesta nu a înregistrat în evidenţele contabile  o serie de facturi, în valoare totală de aproximativ 180.000 lei, sustrăgându-se în acest fel de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, cu propunere de trimitere în judecată.

Micii germani de la Decebal
Elevii Colegiului Naţional „Decebal” din Deva, care au studiat limba germană, au primit, astăzi, diplomele DSD (utile pentru începerea studiile la o universitate din Germania sau Austria). La festivitatea de premiere a participat Huber Gronen - consultantul de specialitate al Ministerului Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului şi a Ministerului Afacerilor Externe.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite