Principalele ştiri din Adevărul de Seară: joburi peste hotare cu iz de evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un timişorean de 53 de ani este cercetat pentru evaziune fiscală după ce a încasat aproximativ  65.000 de lei de la peste 200 de persoane din diverse judeţe. Bărbatul a încheiat contracte de consultanţă pentru locuri de muncă în străinătate, însă nu a înregistrat banii în evidenţele contabile.

Administrator al unei societăţi comerciale cu punct de lucru în Deva, omul s-a sustras astfel de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului. Infracţiunea a avut loc în lunile februarie-martie ale acestui an, iar timişoreanul promitea clienţilor săi că vor fi angajaţi în diverse domenii din Spania sau Germania.
     
Arma de tir cu aer comprimat i-a adus ghinion
Un tânăr de 21 de ani din comuna Baia de Criş este anchetat după ce s-a descoperit că posedă fără drept o armă de tir cu aer comprimat, calibrul 5,5 mm. În urma verificărilor s-a stabilit că hunedoreanul avea arma încă de anul trecut, când a cumpărat-o din Spania, fără a obţine însă şi autorizaţie de deţinere.

Copil de opt ani, lovit de maşină
Un minor din Petroşani a fost implicat într-un accident rutier petrecut, aseară, pe strada Oituz din localitate. Lăsat nesupravegheat de părinţi, copilul s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. A fost lovit de un şofer care circula regulamentar şi a ajuns la spital. Din fericire, nu a necesitat internare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

După gratii la doar 19 ani
Un tânăr de 19 ani, urmărit naţional din data de 5 noiembrie 2009, a fost depistat, ieri, pe raza municipiului Hunedoara. Acesta posedă mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea de trei ani şi şase luni pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. A fost depus în arestul Poliţiei  Municipiului Deva, urmând a fi transferat în penitenciar.

Câinele Nick, din nou pe podium
Ciobănescul Nick, antrenat de plutonierul major Alin Marian din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, a fost prezent la un nou concurs chinologic desfăşurat la finalul săptămânii trecute  în municipiul Arad. Acesta a participat la clasa muncă alături de alţi 13 competitori din Ungaria, Bulgaria, Olanda, Germania şi România. Deşi Nick are doar şapte ani şi nu a mai participat din octombrie 2009 la niciun concurs, a obţinut locul IV, depăşind astfel câini mult mai  mai tineri.

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite