Primul volum semnat Jules Verne a fost distribuit încă de la primele ore ale dimineţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Jurja  şi-a cumpărat ,,20.000 de leghe sub mări" la ora 6.39
Claudiu Jurja şi-a cumpărat ,,20.000 de leghe sub mări" la ora 6.39

Hunedorenii care au copilărit împreună cu romanele de  aventuri fantastice semnate  de Jules Verne pot să-şi aşeze în bibliotecă, începând de astăzi, întreaga colecţie a autorului francez. Primul volum s-a cumpărat încă de la ora 6.39.

Hunedoreanul care a cumpărat ,,20.000 de leghe sub mări" se numeşte Claudiu Jurja şi este din Deva. ,,Sunt mare fan al colecţiilor editate de Adevărul şi în niciun caz nu vreau să o ratez pe aceasta. Am venit atât de devreme pentru că soţia m-a atenţionat că mai târziu este posibil să nu mai găsesc nimic”, a declarat Claudiu. Bărbatul de 44 de ani, de profesie electrician, a adăugat că a cumpărat cartea în special pentru fetiţa lui.

Primele două volume au tiraj special

Începând de astăzi, ziarul „Adevărul“ şi suplimentul „Adevărul literar şi artistic“ vor fi însoţite, în fiecare zi de miercuri, de câte un volum din colecţia Jules Verne. Primele două titluri, „20.000 de leghe sub mări" şi „Insula misterioasă" (volumul întâi), vor fi distribuite gratuit, într-un tiraj special de 300.000 de exemplare, fiecare.

Grafică de excepţie

Colecţia cuprinde 40 de volume, iar săptămâna viitoare cititorii şi abonaţii ziarului „Adevărul" îşi vor împrospăta bibiloteca cu primul volum din „Insula misterioasă" (distribuit gratuit). Din 27 ianuarie, ziua când va apărea volumul al doilea din „Insula misterioasă", preţul unui exemplar va fi de 10,99 lei. Fiecare exemplar va avea copertă cartonată, hârtie cu rezistenţă sporită şi va respecta grafica şi aspectul ediţiei originale, de acum 30 de ani.

CITIȚI ȘI:

Arădenii au stat la rând pentru a intra în posesia primului volum Jules Verne

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite