Primarul Petroșaniului, Tiberiu Ridzi a votat departe de ochii presei. Accesul jurnaliștilor în sala de vot a fost interzis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tiberiu Iacob Ridzi
Tiberiu Iacob Ridzi

Tiberiu Stolojan, preşedintele Secţiei de votare nr. 5 din Petroşania interzis accesul presei în secţie în timp ce vota primarul Tiberiu Iacob Ridzi, pe motiv de aglomerație și pentru a evita bulversarea procesului de vot.

Intrarea în secția de votare a primarului Petroșaniului, Tiberiu Iacob Ritzi, însoțit de soția sa Monica l-a făcut pe șeful secției de votare, Tiberiu Stolojan să interzică accesul ziariștilor în secția de vot. Acestora li s-a permis să fotografieze și să filmeze doar de dincolo de ușa secției. 
Tiberiu Stolojan, preşedintele Secţiei nr. 5 din Petroşani, care este amenajatã la Clubul Sportiv din localitate, le-a spus jurnaliştilor cã nu poate sã le permitã accesul în interiorul secţiei pentru cã aşa au fost instruiţi membrii secţiei şi el respectã instructajul care le-a fost fãcut.  În contrapartidă, reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Hunedoara au afirmat cã nu este posibil aşa ceva fiindcã acreditarea de presã permite accesul jurnaliştilor în secţiile de vot. Dupã ce reprezentanţii BEJ au luat legãtura cu Tiberiu Stolojan, acesta a afirmat cã de fapt a interzis accesul jurnaliştilor pentru a nu bulversa procesul de votare fiindcã "jurnaliştii erau prea mulţi".
  

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite