Prețul neatenției: a trecut strada prin loc nemarcat, fără să se asigure, și a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân în vârstă de 73 de ani din Peștișul Mare a murit pe loc după ce a fost lovit în plin de un autoturism. Bărbatul a traversat strada fără să se asigure. Un alt accident soldat cu rănirea gravă a unei femei a avut loc în localitatea Vălișoara

Un grav accident de circulație a avut loc, aseară în jurul orei 21:00 pe DJ 687, pe raza localității Peștișul Mare. Potrivit polițiștilor, victima este un bărbat în vârstă de 73 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. “Pietonul a fost lovit în plin de șoferul unui autoturism care nu l-a observat. În cauză s/a întocmit dosar penal. Cercetările continuă”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.
Un alt accident grav, soldfat cu rănirea gravă a unei tinere în vârstă de 29 de ani,  a avut loc, azi-noapte în jurul orei 01:45, pe raza localității Vălișoara. Cauza a ccidentului a fost viteza excesivă. Raportul polițiștilor arată că șoferul Mihai H., în vârstă de 31 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta și s-a izbit violent de un parapet de beton.



Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite