Președintele Consiliului Județean Hunedoara a luat la ochi “doctorii cu gura mare” pe care îi acuză că încasează bani ilegal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mircea Moloț, președintele CJ Hunedoara a cerut o anchetă a Corpului de Control care să depisteze medicii de la Spitalul Județean Deva care încasează bani pentru servicii pe care nu le prestează.

Mircea Moloţ  a declarat că are informaţii potrivit cărora la spital există medici care nu fac niciun fel de gărzi, dar încasează bani pentru acestea. „Tot aşa, ştiu că sunt doctori din aştia cu gura mare, care vin la serviciu la ora 11:00 şi sunt plătiţi pentru o normă întreagă. A venit rândul şi spitalului din Deva să intre în vizorul corpului de control, la fel ca toate celelalte instituţii din subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara. Aici sunt şi probleme cu organigrama încărcată şi multe altele. Vom face o anchetă şi, dacă va fi cazul, vom sesiza şi alte organe. Nu mi se pare normal să iei bani pentru ceva ce nu ai prestat”, a afirmat Moloţ.
În aceste condiții, activitatea Spitalului Judeţean din Deva va fi verificată de Corpul de Control al preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara instituţie care a preluat în administrare unitatea sanitară.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite