Premii pentru cele mai performante firme din judeţ, acordate de Camera de Comerţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Performanţa în afaceri va fi premiată de Camera de Comerţ. Foto ARHIVĂ.
Performanţa în afaceri va fi premiată de Camera de Comerţ. Foto ARHIVĂ.

Peste 700 de companii hunedorene participă în acest an la „Topul Firmelor”, eveniment organizat astăzi la Deva, de conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Hunedoara. Clasamentul celor mai bune companii este organizat pe baza mai multor indicatori economici pentru anul 2009.

Potrivit Crinelei Gafton, director executiv în cadrul CCI Hunedoara, indicatorii economici luaţi în calcul pentru stabilirea clasamentului firmelor hunedorene sunt cifra de afaceri, profitul din exploatare, rata profitului, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat.

În cadrul evenimentului care va avea loc în această după-amiază vor fi premiate cu diplome de excelenţă 177 de firme care au reuşit să se menţină în primele zece, pe parcursul ultimilor trei ani, iar 48 de cocietăţi vor primi Trofeul de excelenţă al CCI Hunedoara pentru că s-au clasat, în ultimii cinci ani, în topul primelor zece societăţi comerciale.

În alcătuirea Topului firmelor din acest an au fost incluse primele 10 companii clasificate pe şase secţiuni: Cercetare-Dezvoltare şi High-Tech, Industrie,  Agricultură, Construcţii, Servicii, Comerţ şi turism.

Societăţile selectate au trebuit să îndeplinească, între altele, condiţia de a avea cifra de afaceri de minimum 100.000 de lei pentru microîntreprinderi şi de minimum 250.000 de lei pentru celelalte firme.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite