Portocale decojite în timp record şi mere luate cu gura din apă la Balul Boboceilor din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcolarii au avut parte de probe surpriză.
Şcolarii au avut parte de probe surpriză.

Zece perechi de bobocei de la Şcoala Generală „Andrei Şaguna” din municipiul Deva s-au întrecut, aseară, să arate că reprezintă cele mai frumoase personaje de poveste. Competiţia a avut drept scop final obţinerea titlurilor de Miss şi Mister, adjudecate de Oana Radu şi Tudor Tarcu.

Citeşte şi:

Carina Cosma este talentul hunedorean de la poalele Cetăţii Deva

Deşi actorii principali ai balului în „miniatură” au fost elevi de clasa a V-a, micuţii şi-au intrat foarte bine în roluri şi nu au dat dovadă de emoţii, nu şi-au uitat replicile şi au fost cât se poate de dezinvolţi.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!

Balul Boboceilor

Surprize, surprize

Periplul lor de poveste a inclus mai multe teste. „Pe lângă clasicele  probe de prezentare pe scenă, cultură generală şi dans, am pregătit câteva surprize pentru bobocei. Dacă fetele vor fi nevoite să cureţe cât de multe portocale pot, băieţii trebuie să ia cât mai multe mere dintr-un bol cu apă, însă fără ajutorul mâinilor, doar cu gura”, a declarat, înainte de începerea concursului, Irina Iovan, unul dintre organizatori. Lista a fost completată de proba „mumie”, la care fiecare boboc a trebuit să-şi învelească partenerul din cap până în picioare în hârtie igienică.

Balul Boboceilor

     Nu-i plac portocalele

 „Cel mai greu mi s-a părut momentul în care a trebuit să decojim cât mai multe portocale într-un singur minut. Mie nu îmi place deloc acest fruct”, a spus  Oana Radu, eleva care a primit coroniţa de Miss. La fel ca şi mama sa, copila nu se aştepta să ocupe locul I pe podium. „Ştiam că îi este teamă de întrebări, dar se pare că s-a descurcat. Este un copil cuminte şi responsabil, dovadă că întotdeuna are grijă de fratele ei mai mic şi de canişul pe care-l îngrijeşte cu drag. Îi place să se implice şi niciodată nu ezită să mă ajute în bucătărie”, a adăugat, în această dimineaţă, Georgeta Radu.

Costum improvizat pe ultima sută de metri
Fiind o prinţesă, Oana a avut un cavaler pe măsură. Chiar dacă i-a fost frică de proba de dans, pentru că nu are înclinaţii spre acest domeniu artistic, Tudor Tarcu nu şi-a călcat partenera pe picioare. „Nu mă aşteptam să vină acasă cu premiul cel mare, mai ales că i-am improvizat costumul pe ultima sută de metri. E un băiat ascultător, uneori puţin şmecher, în sensul că profită prea mult de înţelegerea pe care i-o oferă ceilalţi”, a precizat Adnana Simionescu, mama lui Mister Bobocel „Andrei Şaguna”

   CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!

   

Balul Boboceilor

Pentru prestaţia lor, copiii au fost recompensaţi cu diplome, premii şi buchete de flori. Meniul a inclus şi jucării din pluş, căşti pentru calculator sau mouse. Momentele artistice s-au concretizat în dansuri populare şi disco, o prezentare de modă pentru copii, o paradă kitsch şi un număr de magie.

Ceilalţi câştigători ai concursului au fost:

- Miss şi Mister Popularitate: Anastasia Popescu şi David Socaci

- premiul III: Iulia Mihăiasă şi Eduard Sebastian

- locul II: Larisa Borca şi Alexandru Moise

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite