Daniel Călin este vicecampion mondial al pompierilor la tir cu arcul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Călin este vicecampion mondial la tir cu arcul şi are bronz la powerlifting. Cele două titluri au fost obţinute la a unsprezecea ediţie a Campionatului Mondial al Pompierilor, desfăşurată în oraşul Daegu din Coreea de Sud.

Hunedoreanul Daniel Călin, în vârstă de 29 de ani, a revenit în ţară cu titlul de vicecampion mondial la proba de tir cu arcul, obţinut la competiţia destinată pompierilor din întreaga lume, care a avut loc în perioada 21 – 31 august, la Daegu, în Coreea de Sud. Concursul la care a participat angajatul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a constat în atingerea ţintei cu săgeţi de la distanţa de 70 de metri.


„Pentru a fi un bun ţintaş trebuie, în primul rând, să ai un talent nativ. Ai nevoie însă şi de forţă şi precizie”, a spus Călin. Hunedoreanul a adăugat că s-a aflat pentru prima dată într-o ţară exotică, iar experienţa a fost foarte plăcută. Cel mai interesant lucru i s-a părut bucătăria orientală. Daniel Călin este sergent major în cadrul ISU Hunedoara. El este practicant al acestui sport de 17 ani.

Pentru a fi un bun ţintaş trebuie, în primul rând, să ai un talent nativ.
Daniel Călin, pompier

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite