Hunedoara: Pompierii au reluat căutările cadavrului tinerei înecate în Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel puţin 25 de ofiţeri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara participă la căutările cadavrului unei tinere care ieri, la orele amiezii, s-a aruncat râul Jiu, chiar de sub ochii părinţilor.

Citeşte şi:

Femeia, Puţura Ana Maria, din Uricani, a recurs la gestul sinucigaş afectată de o depresie. S-a urcat pe o conductă care traversa Jiul şi a sărit în apele umflate ţi învolburate de ultimele ploi torenţiale. Familia fetei nu a reuşit să o împiedice de la sinucidere. Părinţii victimei au fost cei care au sunat la 112, pentru a chema în ajutor echipele de salvare. A fost, însă, prea târziu.

După ce ieri, timp de mai multe ore, pompierii şi poliţiştii au patrulat pe malurile râului, în încercarea de descoperi cadavrul luat de ape, azi dimineaţă căutările au fost reluate. „Pompierii monitorizează râul pe o porţiune de 15 kilometri, până la barajul de la Paroşeni. Sunt ajutaţi de poliţişti şi de familia victimei. În cazul în care trupul ar fi fost purtat până în baraj, ar fi mai greu de găsit”, a declarat locotenentul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În urma ploilor din ultimele zile, Jiul este repede şi tulbure, iar pe alocuri atinge adâncimea de doi metri. Ofiţerii ISU Hunedoara au adus o barcă de salvare, cu care intenţionează să continue căutările cadavrului în apele barajului de la Paroşeni.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite