Polițistul Sucilă, poreclit " amantul familiei Stoica", s-a sucit și neagă acuzațiile de corupție sexuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Sucilă
Adrian Sucilă

Aflat în arest preventiv pentru corupție sexuală, polițistul Adrian Sucilă a declarat în fațajudecătorilor că nu a avut niciun fel de relații sexuală cu cei doi copii ai viceprimarului din Vulcan Angela Stoica. Mai mult,acesta a susținut că se află în greva foamei în semn de protest.

În sala de judecată Sucilă a negat toate acuzaţiile scandaloase ce i s-au adus susținând că că este victima unei răzbunări. Acesta a recunoscut, în faţa instanţei, că era un prieten apropiat al familiei viceprimarului de la Vulcan de aproximativ 9 ani, însă a spus că nu a întreţinut relaţii sexuale nici cu fiica de 19 ani a Angelei Stoica şi nici cu băiatul acesteia, în vârstă de 16 ani. Tot în faţa instanţei, poliţistul a făcut referire şi la probele pe care anchetatorii spun că le au la dosar împotriva sa, afirmând că le va contesta. Sucilă le-a mai mărturisit magistraţilor că „de şapte zile, nu a mai mâncat nimic, doar a băut apă şi cafea”. După ce l-au ascultat, magistraţii s-au pronunţat în legătură cu cererea sa și au diospus continuarea măsurii de arest preventiv.
Poliţistul Adrian Sucilă, în vârstă de 36 de ani, acuzat de act sexual cu un minor, corupţie sexuală, la care se mai adaugă şi furtul unei sume de bani, a fost reţinut şi, ulterior, arestat preventiv, la mijlocul săptămânii trecute. Conform anchetatorilor, Adrian Sucilă l-ar fi abuzat sexual pe băiatul de 16 ani al Angelei Stoica, viceprimarul reales la Vulcan, iar la scenele obscene ar fi asistat, şi chiar filmat, fiica acesteia, Mihaela Gabriela. Există voci care susţin că, fata viceprimarului ar fi avut, la rândul ei, o relaţie intimă cu agentul de poliţie, dar şi mama ei, Angela Stoica, ar fi căzut în „mrejele” acestuia.
Angela Stoica a infirmat toate aceste acuzaţii, declarând că atât fiica sa, cât şi băiatul ei, nu sunt implicaţi în nicio activitate de acest fel, iar despre poliţistul Adrian Sucilă a spus că le era celor doi copii ai săi „ca un tată” şi că participa la educaţia lor, plimbându-i prin oraş şi pe la mănăstiri. Viceprimarul a susţinut că toate acuzaţiile sunt „nefondate” şi că dosarul este unul cu tentă politică. Nici băiatul Angelei Stoica, se pare că, nu a recunoscut abuzul sexual, conform surselor judiciare, în momentul în care a fost audiat în acest caz. Până să fie arestat, Adrian Sucilă era agent la Biroul de Ordine Publică în cadrul Poliţiei din Vulcan.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite