Hunedoara: Maşina Poliţiei a fost vandalizată de un „petrecăreţ”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Maşina Poliţiei a fost vandalizată de un „petrecăreţ”
Hunedoara: Maşina Poliţiei a fost vandalizată de un „petrecăreţ”

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Pui, este căutat de poliţişti după ce a provocat un scandal şi a avariat autoturismul din dotarea secţiei de Poliţie.

Citeşte şi:

Incidentul s-a petrecut în cursul nopţii de duminică, în zona unei discoteci din comuna Pui, unde tânărul a provocat un scandal. Poliţiştii au fost chemaţi să îl liniştească însă, drept răzbunare, bărbatul a lovit cu picioarele autoturismul cu care aceştia s-au deplasat la faţa locului. Aripa din partea stângă faţă a maşinii a fost avariată.

L-au urmărit, dar le-a scăpat

„Şeful Postului de Poliţie Pui împreună cu ajutorul lui au trecut la urmărirea autoturismului, cu care tânărul împreună cu un adolescent aflat la volan au fugit de la locul incidentului. Ceva mai târziu, poliţiştii au găsit maşina oprită la intrarea în localitatea Râuşor, dar cei doi suspecţi au reuşit să fugă. Ei au fost identificaţi şi iar bărbatul care a lovit autoturismul de serviciu al Poliţiei va fi cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri, pentru tulburarea liniştii publice şi distrugere”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.  

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite