Hunedoara: Poliţia comunitară din Deva: pentru unii mumă pentru alţii ciumă (Galerie foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Poliţia comunitară din Deva: pentru unii mumă pentru alţii ciumă (Galerie foto)
Hunedoara: Poliţia comunitară din Deva: pentru unii mumă pentru alţii ciumă (Galerie foto)

În timp ce foarte mulţi deveni reclamă modul în care le sunt ridicate maşinile parcate ilegal există persoane a căror maşini scumpe, scapă de ochiul vigilent al poliţistului comunitar. 

 O situaţie de acest gen s-a petrecut în faţa Spitalului Judeţean din Deva. Aici, poliţiştii comunitari trudeau din greu să ridice o Dacie parcată ilegal ignorând faptul că la mai puţin de doi metri în spatele Daciei era parcată o maşină de lux. Întrebaţi de reporterul Adevărul de ce nu blochează şi roţile maşinii din spatele Daciei aceştia au evitat să răspundă. După aproximativ 10 minute a apărut şi proprietara maşinii de lux care, după o scurtă discuţie cu poliţistul comunitar, s-a urcat în maşină şi a plecat. Astfel, în timp ce proprietarul Daciei va fi obligat să alerge la Primărie, să plătească 300 de lei pentru ca să-şi poată ridica maşina, şoferiţa maşinii de lux dovedeşte fără echivoc că “Legea e doar pentru căţei”. 


Se ridică la plesneală

Contactat de Adevărul, şeful Serviciului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Comunitare Deva, Cornel Guţu, nu a putut oferi un răspuns privind modul corect sau incorect în care a acţionat agentul. “În astfel de situaţii, poliţistul alege ordinea în care se ridică maşinile parcate ilegal. Nu ştiu de ce nu a blocat roţile Volkswagen-ului urmând să îl ridice după aceea, la fel cum nu ştiu ce să spun legat de faptul că proprietara maşinii a plecat după ce a avut o discuţie cu poliţistul comunitar. Trebuie să verific pentru a înţelege exact ce s-a întâmplat” a declarat Guţu.


Citeşte şi:

Hunedoara: Devenii îi acuză pe comunitari de abuz

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite