O bătrână care venise la Petroșani să-și plătească avocatul a murit în biroul acestuia când a constatat că a fost jefuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupul femeii a fost preluat de cei de la Medicina Legală
Trupul femeii a fost preluat de cei de la Medicina Legală

La 79 de ani, o bătrână din satul Merișor a murit în biroul avocatului pe care îl angajase să o apere într-un proces aflat pe rolul Tribunalului din Petroșani. Tragicul eveniment a avut loc ieri, bătrâna intrând în stop cardio-respirator ultima suflare când a constatat că a fost victima unei hoațe care i-a furat benii.


Lucreția Danciu pornise dis-de-dimineață din satul Merișor spre Petroșani unde urma să se întâlnească cu avocatul ei. În drum spre Judecătorie, bătrâna s-a oprit la CEC, de unde a scos suma de 3.000 de lei,reprezentând subvenţia pentru pământul pe care îl muncea. Avocatului i-a povestit cum pe drum, a fost acostată de o tânără care s-a oferit să o ajute să-i care bagajele. A fost probabil momentul în care hoața i-a furat banii din poșetă. De supărare, femeia a căzut pe podea și a intrat în stop cardio-respirator. A fost chemată imediat o ambulanţă, dar cu toate eforturile medicilor nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva, femeia fiind deja decedată. Corpul neînsufleţit al femeii a fost ridicat şi transportat la morga Spitalului de Urgenţă din Petroşani, unde medicii legişti urmează să stabilească cu exactitate cauza morţii.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite