Peste 100.000 de ţigări de contrabandă au fost confiscate de la doi tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Hunedoara, şi un petroşenean vor fi cercetaţi penal pentru evaziune fiscală după ce poliţiştii au descoperit în autoturismele lor mii de pachete de ţigări netimbrate, pe care intenţionau să le pună ilegal în vânzare.

În autoturismul hunedoreanului, poliţiştii au găsit 34.000 de ţigări, care urmau să fie comercializate pe piaţa neagră.

„Ţigarete aveau aplicate timbre şi banderole fiscale dintr-o ţară străină (Serbia). Totodată, într-o locaţie aparţinând suspectului, au fost descoperite şi confiscate suma de 4.754 de lei şi circa 63 de grame de bijuterii din aur, despre care există suspiciuni că provin din activităţi ilicite”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Tânărul din Petroşani s-a arătat mai puţin cooperant cu poliţiştii. Aflat la volanul unei Dacia Logan, el nu a oprit la semnalele agenţilor de circulaţie, postaţi pe DN 66.

„Poliţiştii au trecut la urmărirea maşinii, de pe DN 66 până în zona centrală a oraşului Petrila, unde au reuşit să o blocheze. Şoferul a încercat să fugă, însă a fost prins, imobilizat şi condus la sediul Poliţiei”, a mai adăugat Bogdan Niţu.
În interiorul maşinii au fost găsite peste 70.000 de ţigarete de contrabandă, dar şi suma de 5.700 de lei. Marfa şi banii au fost confiscate, iar bărbatul va fi cercetat penal.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite