Pentru două telefoane mobile, un tânăr a lovit cu pumnul, în plină faţă, o adolecentă de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tâlhăria a avut loc în plină zi, în municipiul Petroşani. Copila vorbea la telefon când a fost acostată şi bătută de un necunoscut. De frică, i-a dat şi celălalt mobil pe care-l avea asupra sa. Infractorul cu antecedente penale a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

CITEŞTE ŞI:

Hoţii de curent electric din Apaţa au rămas în beznă (VIDEO)

Autoturismele rămân „ţinta“ preferată a hoţilor

În urma loviturilor primite, adolescenta a fost trântită la pământ. A reuşit să scape din mâinile tâlharului datorită unor trecători, care i-au auzit ţipetele de ajutor şi care au pus  infractorul pe fugă. Au sunat la 112 şi au anunţat cele întâmplate. În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că bătăuşul este un tânăr cu şase ani mai mare decât victima sa, cu antecedente penale. Asupra acestuia s-au găsit cele două telefoane mobile, în valoare de 400 de lei,  prejudiciul fiind recuperat în totalitate.


,,În cursul zilei de ieri, instanţa a emis pe numele tânărului mandat de arestare preventivă pe 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite