Hunedoara: Pensionară dispărută de cinci zile, căutată de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Pensionară dispărută de cinci zile, căutată de poliţişti
Hunedoara: Pensionară dispărută de cinci zile, căutată de poliţişti

O femeie de 58 de ani din comuna Dobra este căutată de oamenii legii, după ce a plecat cu animalele la păscut şi nu s-a mai întors acasă.

Femeia a luat animalele din gospodărie şi a plecat cu ele la păscut. Deşi, seara, soţul său a aşteptat-o acasă, aceasta nu s-a mai întors. Omul a găsit animalele la vreo cinci kilometri de casă, însă nici urmă de nevastă. Prin urmare, bărbatul a alertat vecinii şi, timp de două zile, au căutat-o în satele din apropiere. Întrucât nu a dat de urma femei, a anunţat poliţia.

,,Saveta D.  a fost căutată, în weekend, de echipe formate de poliţişti şi jandarmi, precum şi de un câine. Chiar dacă, la un momendat, câinele i-a dat de urmă şi a căutat-o pe o distanţă de aproape doi kilometri, rezultatul a fost nul. Femeia nu a fost găsită nici la ora actuală”, a declarat ofiţerul de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Magda Popa.

 Saveta D. este cunoscută cu afecţiuni psihice, părăsind domiciliul în repetate rânduri. De fiecare dată însă, la maximum două zile, femeia se întorcea acasă. Acum, încă este căutată de poliţişti.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite