Pensionar reținut pentru un presupus viol asupra menajerei sale în vârstă de 24 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Vețel, reclamat pentru infracțiunea de viol de o tânără de 24 de ani. Potrivit presupusei victime, agresiunea s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la sfârșitul săptămânii trecute.

Femeia se afla în locuința hunedoreanului pentru a-i ține companie, iar la un moment dat bărbatul s-a năpustit asupra ei, a lovit-o, i-a smuls hainele de pe ea și a abuzat-o. 

O tânără a fost violată în grup, în apartamentul unui bărbat pe care îl cunoscuse de câteva zile

Spaniol capturat după şase ani în care a fost căutat de Interpol pentru coruperea sexuală a unei minore

“Câteva ore mai târziu, polițiștii au fost sesizaţi de tânăra de 24 de ani, din Deva, care a declarat că a fost victima unui viol comis de Gheorghe B, de 63 de ani, din comuna Veţel. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi se află sub supravegherea procurorilor, care îl vor prezenta în cursul zilei de astăzi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă", a declarat Adriana Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Nu recunoaște violul
Potrivit polițiștilor, tânăra s-a prezentat ulterior la spital, iar în urma consultului ginecologic medicii au stabilit că a fost victima unui abuz sexual. În schimb, pensionarul acuzat de viol nu și-a recunoscut fapta. El le-a declarat polițiștilor că la acel moment se afla sub influența băuturilor alcoolice și nu își mai amintește de incident. Bărbatul este văduv de mai mulți ani, iar victima se cunoștea cu el și chiar îl ajuta la treburile gospodărești și la muncile câmpului.

Magistrații decid astăzi dacă pensionarul va rămâne în arest. Dacă va fi găsit vinovat pentru viol, bărbatul riscă până la 10 ani de închisoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite