Pedofilul de pe messenger a fost trimis în faţa instanţei Judecătoriei Petroşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Silviu Mihai, un tânăr de 28 de ani, arestat sub acuzaţia că a abuzat sexual mai mulţi minori din Valea Jiului, pe care îi racola pe internet, prin intremediul paginii web yahoo messenger, a fost înfăţişat astăzi la primul termen al procesului, desfăşurat la Judecătoria Petroşani.

În instanţă au fost chemaţi reprezentanţii a trei familii din Petroşani ai căror copii minori au fost obligaţi de pedofil să întreţină relaţii sexuale cu acesta.
Bărbatul judecat pentru acte sexuale cu minori şi abuz împotriva acestora va trebui să declare în faţa instanţei şi a familiilor minorilor traumatizaţi tot ceea ce a făcut. Totodată, astăzi, magistraţii decid dacă el va mai rămâne după gratii.  Silviu Mihai, de profesie topograf, a fost reţinut în noiembrie 2009, de ofiţerii DIICOT , în timp ce încerca să cumpere, cu 40 de lei, tăcerea uneia dintre victimele pe care le-a supus perversiunilor sexuale. Procurorii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate (DIICOT) Hunedoara au adunat dovezi clare care arată faptul că acesta a abuzat sexual mai mulţi minori din Valea Jiului. Copii erau momiţi cu sume derizorii, pentru a-l ajuta pe bărbat la diferite munci. Dar cădeau în capcană, iar pedofilul îi obliga să întreţină cu el raporturi sexuale. Faptele se petreceau în locuinţa tânărului şi în locuri izolate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite