Pe scurt în ediţia Adevărul de Seară Hunedoara: Locuri vacante în învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara a comunicat lista posturilor vacante titularizabile şi netitularizabile în învăţământul hunedorean.  Potrivit IŞJ Hunedoara, hunedorenii care vor să ocupe din această toamnă posturi în educaţie pot candida pe unul dintre cele 1.230 de locuri disponibile în unităţile şcolare, din care aproximativ 100 sunt titularizabile.

Carne ş ouă expirate, oprite de la comercializare

În urma unui control efectuat de reprezentanţii Oficiului pentru Protecţia Consumatorului la trei unităţi alimentare din Deva au fost depistate alimente expirate.Astfel inspectorii OPC au dispus măsura opririi definitive de la comercializare pentru 100 de ouă şi un kilogram de carne, în valoare de 53 lei şi s-au aplicat o amendă contravenţională în valoare de 10. 000 lei.

Vindea ţigări netimbrate în bar

Poliţiştii hunedoreni l-au amendat cu 20.000 de lei pe administratorul unui bar din comuna Beriu după ce, în urma unui control, au fost descoperite 40 de pachete de ţigări netimbrate expuse pe raft pentru comercializare.
Bărbatul nu a putut prezenta actele de provenienţă a mărfii drept pentru care pachetele de ţigări au fost confiscate.

Cercetat pentru tentativă de viol
Un bărbat de 27 de ani, originar din Brăila, este cercetat de poliţiştii de la Petroşani pentru tentativă de viol, după ce a agresat o tânără de 24 de ani pe care o luase la ocazie. Bărbatul a fost prins în Petroşani după ce a fost blocat în trafic de cunoscuţi ai victimei chemaţi telefonic în ajutor de tânăra agresată.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite