Pe scurt în Adevărul de Seară Hunedoara: pieton cu 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru accidente de circulaţie au avut loc, ieri, pe şoselele din judeţul Hunedoara. Printre victime s-a numărat un bărbat de 46 de ani care a vrut să treaca strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma testării cu etilotestul s-a constatat că acesta avea o concentraţie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul a avut loc în municipiul Brad, localitatea de domiciliu a pietonului. Din cauză că a vrut să traverseze ilegal drumul, a fost lovit de un şofer de 30 de ani, care circula regulamentar.

Cel de-al doilea eveniment rutier s-a petrecut în oraşul Petrila, direcţia de mers Lonea-Petroşani. De data aceasta, pietonul de 78 de ani nu a avut nicio vină, întrucât a vrut să treacă strada pe zebră. A fost acroşat de maşina unui tânăr de 25 de ani, care nu i-a acordat prioritate.

Celelalte două accidente s-au înregistrat în municipiul Deva, primul fiind similar celui menţionat anterior. Celălalt s-a soldat cu rănirea unui conducător auto, care nu a redus viteza în condiţii de ploaie. A derapat, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un alt autoturism.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite