Pe scurt în Adevărul de Hunedoara: mâncare în valoare de 243 lei, furată din hypermarket

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 43 de ani, din judeţul Cluj este anchetat de poliţiştii hunedoreni după ce aseară a fost prins furând mâncare dintr-un hypermarket din Deva. Acesta a fost prins de agentul de pază al localului.

Prejudiciul, în valoare de 234 lei, a fost recuperat în totalitate și restituit unității păgubite.

Pescuit ilegal
Doi tineri din Deva şi Boşorod, o fată şi un băiat de 38, respectiv 25 de ani, s-au ales cu câte o amendă de 300 de lei fiecare după ce au fost prinşi pescuind ilegal. Aceştia au fost depistaţi ieri pe râul Mureş, în spatele Parcului Dendrologic Simeria.

Pericol pe patru roţi
Doi şoferi s-au ales, ieri, cu dosare penale, după ce au fost prinşi la volan fără a avea permis de conducere. Primul dintre ei, un bărbat de 31 de ani din judeţul Alba, a fost surprins pe DN 76, între localităţile hunedorene Căinelu de Jos și Fornădie. Cel de-al doilea, 58 de ani, comuna Densuş, s-a întâlnit cu poliţiştii pe DC 86A, direcţia de mers Cârneşti – Unciuc.

Reprezentanţii CJ, în vizită în China
Preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Ioan Moloţ, şi  vicepreşedintele Costel Avram se află începând de astăzi într-o vizită oficială în China, la invitaţia Guvernatorului Regiunii Autonome Ningxia Hui, Wang Zhengwei.


În cadrul vizitei programate în perioada 17 – 27 septembrie vor avea loc întâlniri cu oficialităţi şi oameni de afaceri chinezi. De asemenea, în oraşul Yinchuan este programată ceremonia oficială de semnare a Protocolului de Cooperare între judeţul Hunedoara şi Regiunea Autonomă Ningxia Hui.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite