Pe scurt în Adevărul de Hunedoara: cabluri electrice şi încălţăminte de 650 de lei, furată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase hunedoreni cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani au ajuns pe mâna poliţiştilor în urma unei razii, efectuată în oraşul Uricani. Aceştia sunt suspecţi în cazul a două furturi din beciuri.


Infracţiunile au fost comise la finalul săptămânii trecute, iar autorii au fost prinşi în urmă cu două zile. „Persoanele în cauză au pătruns prin efracţie în două beciuri din Uricani, de unde au sustras cabluri electrice şi încălţăminte. Prejudiciul cauzat, în valoare de 650 lei, a fost recuperat în totalitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate.

Tăiere ilegală lemne
Trei hunedoreni din comuna Vaţa de Jos s-au ales cu dosar penal după ce au tăiat fără drept 43 de arbori. Fagii, stejarii şi carpenii valorau aproximativ 25.500 de lei şi au fost vânduţi unei firme din Arad.

Accident rutier
Un tânăr de 23 de ani, din comuna Lăpugiu, s-a ales cu multiple leziuni după ce a fost implicat într-un accident. Evenimentul rutier a avut loc ieri după-amiază, la intersecţia dintre DN7 şi DN 76. Hunedoreanul s-a  rănit în urma impactului cu un autotractor, al cărui şofer nu i-a acordat prioritate de trecere.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite